Online kerkdiensten

Dienst online volgen?

Diensten van onze gemeenten kunt u op zondag live bekijken. De diensten worden gedeeld via kerkomroep.nl. De diensten kunt u hieronder aanklikken.

Tijdens een dienst kunt u live mee kijken of luisteren. Klik dan op de datum en tijdstip bovenaan de lijst.

U kunt een dienst ook achteraf terugkijken of luisteren.

Overzicht van live of eerder uitgezonden diensten

Wilt u een eredienst bijwonen?

U kunt een eredienst bijwonen. U vindt meer informatie over het bijwonen via onderstaande link.

Vooraf aanmelden is verplicht.

• U meld zich altijd aan voor de dienst van de eerstkomende zondag
  • Aanmelden kan tot woensdagavond
  • Als het maximale aantal van 30 personen is bereikt, verschuift uw aanmelding door naar de volgende week. U ontvangt daarover bericht via de e-mail of telefonisch. Als u niets hoort of leest, kun u ervan uitgaan dat er een plek voor u is.

Kent u de actuele corona maatregelen van onze gemeenten en wilt u zich direct aanmelden, klik dan hieronder.

Youtube kanaal

PKN Renkum en Heelsum heeft een eigen youtube kanaal waarop diensten te bekijken zijn. Klik op de onderstaande knop om naar het youtube kanaal te gaan.

U kunt de opnames ook terug luisteren via kerkomroep.nl van het Kerkje op de heuvel in Heelsum. Klik op onderstaande knop om naar de website te gaan.