Predikanten

Huidige predikant

IMG_2678a

ds. W.J.J. Koelewijn        

Sinds 15 juni 1997 ben ik verbonden aan de gemeente van Renkum. Met mijn vrouw en onze drie kinderen kwam ik van Krimpen aan den IJssel.

Ik ben op 20 oktober 1957 geboren in Spakenburg, heb gestudeerd in Apeldoorn en in Utrecht. In 1980 ben ik predikant geworden in Woubrugge, een dorpje in de buurt van Leiden en Alphen aan de Rijn. In 1986 ben ik naar Krimpen gegaan en vandaar dus naar Renkum. Sinds 15 maart 2015 ben ik bovendien verbonden aan de gemeente van Heelsum.

Ik ben met veel plezier predikant. Vooral het bestuderen van de Bijbel heeft mijn warme belangstelling. Wat ik daarbij ontdek, geef ik ’s zondags graag door aan de gemeente.

Mijn tweede speerpunt is het pastoraat. Ook dat doe ik graag. Zowel in Renkum als in Heelsum zijn aan mij de mensen van boven de 55 toevertrouwd. Ik probeer er in de gemeente vooral voor hen te zijn.

Maar als dat zo uitkomt, dan ben ik ook beschikbaar voor mensen buiten deze doelgroep. Ook voor wie nog geen 55 is, ook voor wie helemaal geen lid is van een kerk, wil ik er desgewenst zijn.

E-mail: wjjkoelewijn@hetnet.nl  Tel.: 0317-312777