Concert

Op zaterdag 22 september om 20:00 uur wordt er in de Renkumse kerk een concert gehouden. Hendrik Jan de Bie uit Blaricum zal op het orgel vooral werken van de tijd na Bach laten horen en Jan-Simon Huijser zal op orgel en clavecimbel muziek tot en met Bach laten horen.
Hendrik Jan de Bie is organist van de Pauluskerk te Baarn en de Meentkerk te Huizen. Jan-Simon is vaste organist in Renkum. Doordat beide organisten een wat andere muzikale voorkeur hebben kan iedere liefhebber van muziek aan zijn of haar trekken komen. De toegang is vrij. Er is een collecte die bestemd is voor de kerk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s