De jaarlijkse bazaar, met boekenmarkt en rommelmarkt in en rond de Hervormde Kerk in Renkum, die afgelopen vrijdagavond en zaterdag werd gehouden, heeft het enorme bedrag van € 23.606,03 netto opgebracht. Op vrijdagavond stormde een grote groep belangstellenden om klokslag 19.00 uur het kerkterrein op en in korte tijd stond ook de kerk vol, met boekenliefhebbers. Zaterdag was het iets rustiger dan gebruikelijk, waarschijnlijk door het warme weer. De opbrengst van de bazaar  komt geheel ten goede aan het kerkenwerk en het onderhoud van het kerkgebouw. Dit jaar zal een groot deel van de opbrengst worden besteed aan de renovatie van de verlichting van de wijzerplaten van de vier torenklokken. Het is al jaren een grote wens van de kerkrentmeesters om de juiste tijd op de Renkumse kerk weer van alle kanten zichtbaar te maken.

Al met al een geweldig resultaat!!!

Hieronder vindt u enkele foto’s en de uitslag van de verloting van de bazaar 2018.

Trekking Bazaarloterij 2018