Geef voor je kerk!”

Dat is het thema van de actie kerkbalans die deze weken loopt.

Voor iedereen heeft de kerk een eigen betekenis. Voor de een is het dat markante gebouw in het centrum van ons dorp, voor de ander een gemeenschap van gelovigen. Het is de plek van vieren en rouwen, van rust zoeken of tot bezinning komen. Waar je geïnspireerd wordt om het goede te zoeken. De plek van ontmoeten.

We steunen elkaar op belangrijke momenten in ons leven, maar staan ook voor elkaar klaar op een doodgewone doordeweekse dag.

Die momenten zijn niet in geld te vertalen. Maar dat centrale punt op belangrijke momenten moet wel onderhouden worden. Onze kerk kost geld. De erediensten, de vele activiteiten, de verwarming, de verlichting, personeelskosten, pastorale en missionaire projecten – het zijn kosten die gemaakt worden om de kerkdeuren open te houden, en jullie welkom te heten.

Daarom is er de actie Kerkbalans.

De vele vrijwilligers zijn op pad om bij u langs te gaan met een brief. Hier kan de gift voor dit jaar op ingevuld worden.  Geen lid? neem dan even contact met ons op.

Voor meer informatie klik hier

Ook de jeugd heeft in het teken van kerkbalans een mooie fotowedstrijd gehad.