Basiscatechese

Basiscatechese

De basiscatechese is bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar (groep 5 t/m 8). Wil je meer ontdekken over God en jezelf en wil je samen meer leren over de bijbel en de kerk, wees er dan bij! Samen gaan we de basis van het geloof en de bijbel bespreken. Hierbij zal het gebed “Onze Vader” en de betekenis van het avondmaal centraal staan.

Wanneer: dinsdagmiddag 30-1, 6 en 13 februari, van 16:15 uur – 17:00 uur Waar: in Overweide (de zijzaal van de hervormde kerk van Renkum.) Contactpersoon: ds. Leendert Jan van Lingen, 06-38101701 of mail

 

Voor meer informatie over de verschillende soorten Catechese.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s