Winterwerk 2017/2018

KRINGEN 2017-2018

Ook het komende seizoen kun je je geloof weer verdiepen en versterken door op een gespreks- of bijbelkring te gaan. Er zijn verschillende kringen:

 

Parenting Children Course

parentingchildren

Afgelopen seizoen hebben we met een paar gemeenteleden de Parenting Children Course beproefd. Omdat we zo enthousiast zijn willen we deze komend jaar starten in Renkum/Heelsum. De data zijn de woensdagavonden (van 20:00 -22:00): 6/9, 27/9, 11/10, 1/11 en 22/11. We hebben al 8 deelnemers. Wil je ook meedoen, neem dan contact op met Mieke Stigter (mieke.fortuyn@gmail.com / 06-24570658)

 

Kring Ontmoeting     

Deze kring gaat dit jaar weer van start. Iedereen die samen na wil denken over de betekenis van het geloof voor je leven, is van harte welkom. Maandelijks komt deze kring bij elkaar. De eerste avond is op woensdag 6 sept. om 20:00 op de Gerrit Schutlaan 14 in Heelsum. Wil je ook meedoen of informeren, neem dan contact op met Henriët Pijpers: 0317-317567/ henriet.ps@outlook.com).

Bijbelkring Senioren

Maandelijks komt er o.l.v. ds. Wouter Koelewijn een bijbelkring bij elkaar op dinsdag van 14:30 -16:00 in gebouw Rehoboth te Heelsum. Contactpersoon is ds. Koelewijn. Van harte welkom!

Bijbelkring

Op 25 september hoopt er een kring te starten o.l.v. Anne van Laar. Deze kring begint met een maaltijd om 18.00 uur bij Sjanie Koelewijn. We bespreken dan welke bijbelgedeelten we de komende periode gaan bespreken. Van harte welkom! De volgende avonden zijn (om 20.00 uur) op 23 oktober en 20 november. Voor meer info: Anne van Laar. annenna.vanlaar@tele2.nl of 026-3333813

 

de-bijbel

Kring ’88

Kring ‘88 start weer op woensdag 20 september. We zijn een gesprekskring, soms volgen we een boekje, maar vaak raken we in gesprek naar aanleiding van een onderwerp uit het dagelijkse leven. Kortom:” Kerk, Geloof en Leven”. Wie eens een avond mee wil doen is hartelijk welkom. Meestal de derde woensdag van de maand. T: Hanna Kodde, 0317-315156

 

Handwerkkring

De handwerkochtend gaat weer beginnen! Elke donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur is Overweide open. Iedereen is welkom, hetzij voor een praatje en een bakje koffie, maar natuurlijk ook om weer te breien of te haken voor het goede doel: stichting De Samaritaan. De eerste morgen: donderdag 21 september. Welkom! T: Hanna Kodde, 0317-315156

 

Bijbelkring

Deze bijbelkring kent vooral wat jongere mensen (20-40 jaar). Avond en thema worden nog bepaald voor komend jaar. Interesse in het christelijk geloof? Geef je op bij Harm de Waard: hwaard@solcon.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s