Startweekend 23/24 september

Voor de 2e keer wordt er een gezamenlijk startweekend georganiseerd door de 3 kerken van Renkum en Heelsum.

Zaterdagavond zijn er twee heel diverse activiteiten.  Je kunt in de Rijnkom gaan s(up)porten. Omdat het aantal belangstellenden ieder jaar groeit, wijken we dit jaar uit naar de Rijnkom. Er is natuurlijk ook iets te eten en te drinken!

Mocht je zaterdagavond meer rust voor hoofd en lichaam wensen: kom dan naar de hervormde kerk van Renkum voor een orgel- en clavecimbelconcert. Aanvang 20:00 Vervoer kan geregeld worden. Meer informatie bij “Binnenkort”.

Zondag hopen we op weer net zo’n feestelijke dienst als vorig jaar. Na afloop drinken we koffie met elkaar. Er is daarna te kiezen uit diverse activiteiten: Er is veel te knutselen voor jong en oud. De wat stoerdere bouwers gaan een mobiele kerk bouwen. Er is een fietstocht en een lezing over de historie van kerkelijk Renkum/Heelsum.

Als iedereen wat te eten meeneemt kunnen we genieten van een overvloed aan eten. Deze maaltijd sluiten we af met een sing-in.

Iedereen van harte uitgenodigd!

Voor de organisatie is het handig om te weten waarop gerekend kan worden.

Daarom is er een opgaveformulier mèt het hele programma.

Opgave formulier Startweekend 2017

Even dowloaden en invullen!!