Bazaar 2017

Het rad van avontuur op het kerkplein was, mede door de vele mooie prijzen die door plaatselijke winkeliers en particulieren beschikbaar werden gesteld, op beide dagen een groot succes. Het weer kón niet beter!

De ongeveer 100 vrijwilligers die afgelopen dagen en maanden aan de bazaar en boekenmarkt hebben meegewerkt, waren dan ook zeer opgetogen toen de penningmeester van de bazaar zaterdagavond het resultaat bekend maakte: € 22.238,- netto. De opbrengst van de bazaar wordt gebruikt voor het onderhoud van het kerkgebouw. Dit jaar zullen o.a. de drie glas-in-loodramen aan de voorzijde van de kerk onder handen worden genomen zodat de taferelen beter zichtbaar zullen worden.

Zaterdag vond ook de trekking plaats van de grote verloting. De lijst met winnende lotnummers is hieronder zichtbaar en hangt nu ook al bij de ingang van de kerk.

Arend vd Garde

2017_trekkingslijst

Hieronder staat een korte foto impressie van 2017.

Dankbaar kijken we terug op deze geslaagde bazaar van 2017.

De bazaar van 2018 zal worden gehouden op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei.  Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie.

bazaar_logo