Parenting Children Course

Hoe ga je om met boosheid (van jezelf en van je kind)?  Dat was de afgelopen keer een thema op de voorbereidingskring van deze gave cursus. Wij zijn als ouders erg enthousiast over de inhoud van deze cursus. Na iedere avond is er genoeg ‘huiswerk’ om mee aan de slag te gaan met je kind(eren). En het werkt. Daarnaast is het gewoon prettig om tijd te nemen om ervaringen als ouders te delen. Met drie stellen bereiden we dit voorjaar deze gloednieuwe cursus voor. Na de zomervakantie willen we deze Parenting Children Course aanbieden in Heelsum en Renkum. Bedoeld voor iedere ouder (van 0-tot 10-jarigen), niet-kerkelijk en kerkelijk, getrouwd of gescheiden. Ben je zelf geinteresseerd, ken je iemand die je dit gunt, informeer of geef je op bij Mieke Stigter (Mail / 06-24570658) https://parentingcourse.nl/children/

Namens de commissie,

Leendert Jan van Lingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s